Basma Akrout Brizard

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Relaties Leefstijl
Flag of FRFlag of EN

Basma heeft een warme en onbevooroordeelde aanpak en is ervan overtuigd dat succesvolle therapie berust op het vertrouwen dat tijdens de sessies ontstaat.

Tijdens jullie sessies werk je samen om jouw waarden, behoeften en actuele vragen of uitdagingen in kaart te brengen. Dit stelt je in staat om duidelijke en haalbare doelen te stellen. Vervolgens leer je strategieën om jouw uitdagingen te overwinnen en ontwikkel je gezonde gewoonten om je te helpen kalmer door het leven te gaan.

Basma’s behandelmethode is gebaseerd op Cognitieve Gedragstherapie (CGT), waarbij ze technieken gebruikt die het beste aansluiten op jouw individuele behoeften.

Basma heeft ruim zes jaar ervaring als psycholoog in de geestelijke gezondheidszorg en preventie, waarvan bijna een jaar online, en werkte met mensen in heel Europa. Ook heeft ze onderzoek gedaan naar neurologische en psychologische stoornissen.

Basma voltooide twee masters – klinische psychologie en onderzoek – en behaalde haar Doctoraat in Psychologie aan de Université Paris Cité. Ze deed ook onderzoek naar transculturele zorg, om haar cliënten nog beter te kunnen behandelen.

Om haar mentaal welzijn in balans te houden, maakt Basma wandelingen, ontdekt ze graag nieuwe plekken en zorgt ze voor haar kat. Ze doet ook elke dag aan yoga en gaat graag hardlopen.

psychologist-basma-akrout-brizard-openup
“Heb je nagedacht over waar je vandaag écht naar verlangt? Ik help je hier graag bij!”