Anneloes Geerling

Stress en piekeren Zingeving Slaap Mindfulness
Flag of ENFlag of NL

Anneloes is psycholoog bij OpenUp. Ze heeft een warm en empathisch karakter waardoor je je snel op je gemak voelt bij haar. Samen gaan jullie op onderzoek uit wat jij belangrijk vindt en waar je graag naartoe wilt werken.

Soms staan uitdagende emoties en gedachten je hierbij in de weg. Anneloes helpt je bij het ontwikkelen van de vaardigheden die je nodig hebt om hiermee om te gaan, zodat jij je leven kunt invullen zoals jij wilt.

In haar aanpak staan mindfulness, compassie en ACT centraal. Hier heeft ze de laatste jaren veel ervaring in opgedaan door het geven van o.a. trainingen en opleidingen rondom deze thema’s. Daarnaast past ze dit zelf toe in haar eigen leven.

Buiten het werk om houdt ze ervan om creatief en actief bezig te zijn. Het liefste buiten, in de natuur. Dat helpt haar om uit haar gedachten te stappen en haar eigen ervaringen in perspectief te plaatsen.

Anneloes heeft haar master Gezondheids- en Sociale Psychologie behaald aan de Universiteit van Maastricht. Daar heeft ze zich gespecialiseerd in positieve psychologie. Dit gebruikt ze als basis voor haar gesprekken. Anneloes spreekt Nederlands en Engels.

psychologist-anneloes-geerling-openup
"Laten we samen jouw pad onderzoeken. Ontdekken wat je belangrijk vindt en wat je nodig hebt om stappen te zetten richting een leven dat je graag wilt."