Ana De Larrechea

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Zingeving Relaties Leefstijl Slaap Mindfulness
Flag of ESFlag of EN

Ana is psycholoog bij OpenUp. Ze komt oorspronkelijk uit Argentinië en woont nu in Madrid.

Ze gebruikt technieken uit de cognitieve gedragstherapie (CGT), compassiegerichte therapie (CFT), emotionele intelligentie en mindfulness. En houd je van kunst, dan begeleid ze je ook door expressieve technieken. In haar sessies zorgt Ana ervoor dat je je volledig begrepen voelt wanneer je zorgen met haar deelt, en samen stellen jullie actieve doelen om te helpen jouw welzijn te vergroten. 

Ana luistert goed naar jouw verwachtingen en baseert haar aanpak op je individuele behoeften. Het is haar passie om anderen te helpen hun volle potentieel te bereiken.

Tijdens de pandemie studeerde Ana Emotionele Intelligentie en Welzijn aan de Universiteit van Barcelona. Op dit moment volgt ze een trainingsprogramma in geestelijke gezondheid voor kinderen en adolescenten en leert ze meer over ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Ze werkt daarnaast als freelance psycholoog.

Om voor haar eigen mentale welzijn te zorgen, maakt Ana veel ruimte voor beweging in haar dagelijks leven. De sportschool, dans- of theaterlessen, yoga en meditatie. Daarnaast maakt ze graag tijd voor zelfreflectie, samen zijn met vrienden en familie en voor reizen, om nieuwe inzichten op te doen.

Ana spreekt Spaans en Engels.

psychologist_ana_delarrechea_openup
"Wanneer je bewustzijn aan je emoties toevoegt, geef je je leven kracht.”