Alžbeta Krištienová

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Relaties Slaap Mindfulness
Flag of SKFlag of EN

Alžbeta is psycholoog bij OpenUp. Met haar passie voor psychologie en haar vermogen om op een dieper niveau contact te maken, creëert ze een veilige omgeving voor al haar cliënten.

Alžbeta helpt je om je bewuster te worden van je huidige situatie, je gedrag beter te begrijpen door gedachten en gevoelens te onderzoeken, en praktische stappen te zetten om in het dagelijks leven aan je mentale welzijn te werken.

Ze heeft meer dan 7 jaar ervaring en werkte eerder in de klinische psychologie, het onderwijs en in de sociale dienstverlening. Haar aanpak bestaat vooral uit cognitieve gedragstherapie (CGT), Acceptance and Commitment Therapy (ACT) en integratieve gestalttherapie.

Alžbeta behaalde haar master Psychologie aan de Comenius Universiteit in Bratislava, Slowakije. Daarnaast heeft ze opleidingen afgerond in de integratieve gestalttherapie, loopbaanbegeleiding en crisisinterventie. Ze is lid van de Slowaakse Kamer van Psychologen en de Europese Vereniging voor Psychotherapie.

Om goed voor haar eigen mentale welzijn te zorgen, doet Alžbeta elke ochtend aan yoga en maakt ze overdag een mindful wandeling. Ze wordt geïnspireerd door de natuur, dansen, muziek en interessante podcasts; die geven haar geest, lichaam en ziel energie. 

Alžbeta spreekt Slowaaks (moedertaal) en Engels.

psychologist-alzbeta-kristienova-openup
"We hebben geen controle over wat er gebeurt in ons leven, maar we kunnen wel (leren) kiezen hoe we daarop reageren. Ik ben er om je te ondersteunen op je reis naar een vreugdevol leven."