Adrian Campos Chacon

Zelfvertrouwen Stress en piekeren Werkprestaties Zingeving Leefstijl Slaap Mindfulness
Flag of ESFlag of EN

Adrian is GZ-psycholoog bij OpenUp. Hij woont in Kaapstad, Zuid-Afrika en is afgestudeerd in de Klinische Psychologie (MSc) aan The North West University. Tijdens zijn sessies duikt hij graag diep in het probleem en alle aspecten van je leven die het kan beïnvloeden. Vervolgens werkt hij graag samen om het probleem bij de wortel aan te pakken – en volledig weg te nemen.

Hij is voornamelijk CGT-therapeut en gelooft in het integreren van gedachten en gedrag zodat we de beste versie van onszelf kunnen zijn in onze dagelijkse omgeving. Adrian heeft 3-4 jaar ervaring als psycholoog met verschillende cliënten en methodieken. Hij past ook ACT en mindfulness toe in zijn sessies, net als basisinstrumenten voor welzijn, zoals lichaamsbeweging en voeding.

“Ik geloof dat een goede mentale gezondheid de basis moet zijn, dus om mensen zo goed mogelijk te kunnen helpen zorg ik eerst voor mijn eigen mentale welzijn. Dit betekent voor mij regelmatig bewegen en goed slapen, maar ook wandelen en sporten met mijn vrienden en tijd doorbrengen met mijn dierbaren.”

Adrian spreekt Engels en Spaans.

psychologist-adrian-campos-openup