Minicursus: Vind jouw Focus

13 mrt ‘23
1 min
Werkprestaties
Zingeving
Redactie OpenUp
Gecontroleerd door psycholoog Lili Thoelen
Heb je moeite om je te concentreren op je taken en ben je snel afgeleid? Merk je dat je voortdurend op je telefoon of sociale media kijkt terwijl je eigenlijk aan belangrijke projecten zou moeten werken? Het komt vaker voor dan je denkt. Het goede nieuws is: concentratie is een vaardigheid die in de loop der tijd ontwikkeld en versterkt kan worden!

 

Doe mee aan onze 4-delige minicursus en ontdek de wetenschap achter focus en aandacht. Leer praktische technieken en strategieën om veelvoorkomende concentratieproblemen te overwinnen, je aandachtsspieren te trainen en afleidingen te identificeren en te elimineren. Met mindfulnessoefeningen en oefeningen om je aandacht te versterken ben je in een mum van tijd op weg om jouw productiviteit-potentieel te ontsluiten en misschien zelfs een staat van flow te bereiken!

 

Meer weten? Minicursus: Vind jouw Focus.

🧠 Klaar om je focus te verscherpen, afleidingen te overwinnen en je productiviteit te verhogen?

Deze cursus is voor jou als:

✅ Je klaar bent om je telefoon, e-mail en andere afleidingen niet langer het voortouw te laten nemen, met tools en strategieën die zijn ontworpen om de controle over je aandacht terug te nemen en je doelen met meer gemak te bereiken.

 

✅ Je moeite hebt om bij de les te blijven en praktische technieken wilt leren waarmee je meer gedaan krijgt in minder tijd.

 

✅ Je je aandachtsspieren wilt ontwikkelen en hersenen wilt trainen om aandachtig en alert te blijven.

 

✅ Je je concentratievaardigheden wilt verbeteren en wilt leren hoe je een staat van flow bereikt.