Geef werknemers toegang tot

1-op-1 contact met een psycholoog

Laagdrempelig en binnen 24 uur toegang tot een erkende psycholoog. Voor het bespreken van een kleine of grote uitdaging, privé of werkgerelateerd.

Mindfulness

Beoefen samen met een psycholoog mindfulness. Het maakt niet uit of je een beginner bent, of jaren aan ervaring hebt, onze psychologen helpen medewerkers bij het behalen van hun doelen.

Zelfhulp-middelen

OpenUp biedt gepersonaliseerde zelfhulp-programma’s, gezondheidschecks, webinars en interviews aan voor alle relevante thema’s. Van zelfvertrouwen, stress en piekeren tot zingeving en leefstijl.

“We groeien snel, waardoor er vaak en veel veranderd. Voor sommige werknemers kan dit best stressvol zijn. OpenUp helpt onze werknemers om hier weerbaar voor te zijn.”

Leonoor de Vries, Head of People Ace & Tate

“We vinden het belangrijk dat als medewerkers mentale klachten hebben ontwikkeld, we daar bij helpen. De professionele psychologen van OpenUp helpen daarbij!”

Roos Schelvis, Senior HR policy advisor Erasmus Universiteit

Door samen te werken met OpenUp stimuleren we onze medewerkers zich open durven te stellen. Het helpt je namelijk om als individu te groeien. Het is onderdeel van je persoonlijke ontwikkeling.

Chris Byrne, Head of Ecommerce @ Bestseller

Door binnen 24 uur een gesprek aan te kunnen bieden bij een professional, maak je de stap naar hulp kleiner, waardoor de stap ook sneller gezet wordt.

Marc Rottinghuis, co-founder Spryng

Binnen 24u aan de slag

Onboarding pakket

Ontvang een uitgebreid onboarding pakket. Dit pakket helpt jou OpenUp snel, eenvoudig en duidelijk onder de aandacht te brengen bij medewerkers en collega’s. Van template berichten, introductie video’s tot afbeeldingen.

Direct en onbeperkt toegang voor werknemers

Werknemers hebben direct en onbeperkt toegang tot onze psychologen, zelfhulpprogramma’s, webinars en gezondheidschecks. Bied ze alles wat ze nodig hebben om mentaal gezond te blijven met één druk op de knop.

/1 0

Onze cliënten beoordelen ons met een 9,7 gemiddeld.

%

95% van de uitdagingen lossen we op.

%

97% van onze cliënten beveelt ons aan.

Geef medewerkers vandaag nog toegang tot OpenUp
Direct toegang

Veel gestelde vragen door bedrijven

Hieronder staan antwoorden op veel van je vragen.
Liever direct aan ons je vraag stellen? Neem dan contact met ons op.

Ik wil graag weten of OpenUp bij mijn organisatie past. Hoe leer ik meer?

Wil je weten wat OpenUp voor jouw organisatie kan betekenen? Boek dan een vrijblijvend gesprek. We horen graag wat jullie huidige uitdagingen zijn. 

Dit gesprek duurt zo’n 25 minuten. Tijdens deze meeting laten we je kennismaken met OpenUp. We laten je zien hoe OpenUp jouw werknemers, en daarmee jouw organisatie, vooruit helpt. Ook tonen we hoe makkelijk het is voor werknemers om (anoniem) in contact te komen met een psycholoog of zelf aan de slag te gaan. Je krijgt een kijkje op ons online platform en we laten je zien hoe we samen  impact maken binnen jullie organisatie.

Hoe waarborgen jullie de kwaliteit van de psychologen?

Het bieden van de beste kwaliteit is voor ons prioriteit. Daarom hanteren wij een strenge selectieprocedure voor al onze psychologen. Onze psychologen hebben minimaal een MSc Psychologie. Daarnaast maken we tijdens de selectieprocedure gebruik van rollenspellen en intervisies om te zorgen dat wij werken met psychologen met de juiste mindset, kennis en vaardigheden. 

De kennis van onze psychologen blijft continu op peil door onder andere (verplichte) cursussen en intervisies om zich verder te verdiepen in de materie en te specificeren in bepaalde onderwerpen. Ook worden onze psychologen ondersteund door klinische psychologen.

Hoe werken de 1:1 sessies?

Werkt jouw organisatie met OpenUp, dan kan de werknemer via onze website een consult inplannen met één van onze psychologen. Een werknemer kan gemakkelijk via onze website een consult inplannen met één van onze psychologen. Dit is altijd anoniem: als werkgever zie je nooit wie er een consult heeft aangevraagd. De werknemer kiest tussen een regulier of een mindfulness consult. Gewoonlijk kan binnen 24 uur het eerste gesprek plaatsvinden.  

In het eerste gesprek leren de werknemer en de psycholoog elkaar beter kennen en maken ze samen een plan van aanpak. In 95% van de gevallen zijn er drie tot vijf gesprekken nodig om de hulpvraag op te lossen. De psycholoog kan tijdens het intakegesprek constateren dat er intensievere zorg nodig is dan onze psychologen kunnen bieden. Wij begeleiden de werknemer dan bij het vinden van de juiste zorg. Totdat de werknemer daar terecht kan, blijven wij de nodige support geven. 

Onze psychologen gebruiken verschillende technieken om alledaagse uitdagingen aan te pakken. Deze technieken zijn praktisch en werken preventief.

Wat gebeurt er nadat ik mijn organisatie heb aangemeld bij OpenUp?

Zodra je organisatie is aangemeld, kunnen werknemers gebruik maken van 1:1 sessies met onze psychologen en van mogelijkheden voor self-guided care. Om van jouw samenwerking met OpenUp een succes te maken, wil je hier natuurlijk iedereen over informeren. Om je hierbij te helpen, krijg je een persoonlijke customer success manager aangewezen. Samen ontwikkelen we een communicatieplan en enthousiasmeren we jouw medewerkers om met hun mentaal welzijn aan de slag te gaan.

Hoe lang duurt een OpenUp demo, en wat krijg ik te zien?

Wil je weten wat OpenUp voor jouw organisatie kan betekenen? Boek dan een vrijblijvende demo.  Een demo duurt zo’n 25 minuten. Tijdens deze meeting laten we je kennismaken met OpenUp. We laten je zien hoe makkelijk het voor medewerkers is om in contact te komen met een psycholoog, of zelf aan de slag te gaan. Je krijgt een kijkje in onze online omgeving, en we laten je zien hoe we samen jullie werknemers activeren om aan de slag te gaan met OpenUp.