Wij geloven in een wereld waarin mentaal welzijn voor iedereen toegankelijk is. Makkelijk, betaalbaar en direct.

Psychisch welzijn kun je zien als een getraind lichaam. Als je je lichaam dagelijks goed verzorgt, krijg je een sterk lichaam. Een lichaam dat tegen een stootje kan, snel herstelt en een gezond immuunsysteem heeft.

Ditzelfde geldt voor de psyche. Als je goed voor je geest zorgt, wordt deze sterker, veerkrachtiger en heb je meer grip op je emoties. Wij hebben als missie om professionele begeleiding hierbij toegankelijk te maken voor iedereen.

We creëren betekenisvolle, emotionele connecties met miljoenen mensen. We inspireren om te praten en te luisteren. Om open te zijn over de pieken en de dalen. Om the good, the bad, and the ugly met elkaar te delen. We geven je de tools die je daarbij nodig hebt en maken samen mentaal welzijn bespreekbaar.

Iedereen moet de mogelijkheid hebben om gedachten, gevoelens en ervaringen te delen met iemand die luistert.

Want iedereen moet de mogelijkheid hebben om gedachten, gevoelens en ervaringen te bespreken met iemand die luistert. Iemand die je leert om oké te zijn met alles wat het leven voor je op tafel legt. Iemand die helpt bij het accepteren van uitdagende situaties en het omgaan met bijbehorende gevoelens. Iemand die je support langs de zijlijn. Thuis en op het werk.

Wij geloven in een wereld waarin mentaal welzijn voor iedereen toegankelijk is. Makkelijk, betaalbaar en direct. Want uiteindelijk draait het allemaal om de mensen. Mensen die blij, verdrietig, boos, gestrest en kwetsbaar zijn. Mensen die zich zorgen maken, mensen die levens veranderen en mensen die bergen verzetten. Mensen die de wereld laten draaien.

It’s time to OpenUp.

Waar wij in geloven

Commitment

We geloven in dagelijkse oefening. Zoals we elke dag slapen, eten, drinken en tandenpoetsen, is het ook voor de psyche van belang om dagelijks verzorgd te worden.

Samen sterker

Het helpt vaak als je je gedachten, emoties en uitdagingen deelt met een ander. Een online psycholoog kan je dagelijks steunen – als een trainer aan de zijlijn.

men_work

Impact

Ieder mens maakt verschil in een wereld die continue verandert. Welke positieve actie kun jij vandaag doen? Welke doelen en dromen wil jij realiseren?

man_chop
Benieuwd welke professionals werken aan deze missie?
Bekijk onze teams