Verdiep je Relatie, Met Jezelf én Anderen

Doe mee met de minicursus ‘Verdiep je Relaties’ en ontvang drie lessen vol tips en oefeningen om je relatie met jezelf en anderen te verbeteren. Zet de eerste stap naar gelukkigere en gezondere relaties.

People cultivating relationships in a garden

Jouw minicursus voor meer betekenisvolle relaties

Vind je het moeilijk om jezelf te uiten in je relatie? Merk je dat je moeite hebt om je vrienden te vertrouwen? Wil je graag een positiever zelfbeeld ontwikkelen? Dan is deze cursus voor jou! De e-mailcursus ‘Verdiep je Relaties’ is hier om je te begeleiden op jouw reis.

Het is niet altijd makkelijk om je relaties te navigeren, dus we maken het je graag een beetje gemakkelijker. Met onze minicursus ontvang je een week lang om de dag een e-mail vol tips en oefeningen om je relaties te verbeteren. Je ontvangt daarnaast ook een zelfliefde-meditatie en drie oefeningen, afgestemd op jouw specifieke behoeften.

En het fijne is dat je de cursus in je eigen tempo kunt doen, op een moment dat het voor jou uitkomt! Zo kun je de cursus helemaal in jouw schema passen.

🫶 Klaar om de verbindingen te maken die je waard bent?
Doe mee aan de cursus

Het kost je niet meer dan 15 minuten per dag. Beloofd.

Deze cursus is voor jou als:

  • … je jouw communicatievaardigheden wilt verbeteren om elkaar beter te begrijpen en echt te verbinden;
  • … je meer vertrouwen wilt creëren tussen jou en je dierbaren;
  • … je meer begrip en waardering voor jezelf wilt ontwikkelen;
  • … je wilt leren hoe je sterke, gezonde relaties kunt cultiveren en onderhouden in alle gebieden van je leven.
Hoe werkt het?

1. Vanaf maandag ontvang je drie e-mails in je inbox – om de dag één – vol waardevolle informatie en oefeningen die je helpen om je relaties te versterken.

2. Je ontvangt daarnaast een krachtige Metta-meditatie, een geleide meditatie voor zelfliefde die speciaal voor jou is gemaakt om je te helpen meer begrip en waardering voor jezelf te ontwikkelen.

3. Én je ontvangt drie oefeningen die je helpen sterkere relaties te cultiveren, afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen.

 

💡 Tip: Blijf na de cursus aan jezelf en je relaties werken met een psycholoog.

Haal diep adem en meld je aan. +1.500 anderen gingen je al voor.