Ontmasker het imposter syndroom

Herken je het gevoel dat je niet goed genoeg bent, dat je niet thuishoort op je werk? Bevrijd jezelf van zelftwijfel, doe mee aan onze 5-daagse minicursus “Imposter syndroom ontmaskeren”. Je ontvangt praktische info, tips en oefeningen in je mailbox om je te helpen onzekere gedachten te overwinnen – en je ware potentieel een kans te geven.

Leer op jezelf vertrouwen en overwin je onzekerheid

Het imposter syndrome – of bedriegerscomplex – krijgt steeds meer aandacht. En dat is niet gek. Onzekere gedachten sluipen makkelijk ons hoofd in, waardoor we gaan twijfelen aan ons eigen kunnen, of we ons succes wel verdienen en ons soms een bedrieger voelen op de werkvloer.

Maar je kunt imposter gedachten ook in een ander perspectief bekijken. Iedereen ervaart momenten van zelftwijfel, en dat is oké. Aan jezelf twijfelen maakt je niet minder bekwaam of succesvol, integendeel – het hoort bij het leven.

In deze cursus leer je onzekerheid anders te benaderen. Gewoon, als iets waar we allemaal weleens mee worstelen en waarmee we kunnen leren omgaan. In 5 korte e-mails leer je jouw onzekere gedachten te herkennen, ontdek je welke beperkende overtuigingen erachter zitten en hoe je die uitdaagt. Zodat je je niet langer hoeft te laten beperken en je ware kracht de ruimte kunt geven. 

🎭 Wil jij ook je imposter gedachten ontmaskeren en zelftwijfel overwinnen? Doe mee met onze cursus en leer meer op jezelf vertrouwen
Doe mee

Ga aan de slag met het ontmaskeren van imposter gedachten

In deze cursus leer je:

  • De patronen achter imposter gedachten herkennen
  • De impact van zelftwijfel begrijpen op je persoonlijke en professionele groei
  • Praktische manieren om negatieve gedachten uit te dagen
  • Fouten maken opnieuw te definiëren – zonder dat het iets afdoet aan jouw waarde
  • Zelfvertrouwen, veerkracht en zelfcompassie op te bouwen
Hoe werkt het?

Als je je aanmeldt, ontvang je vijf e-mails met handige kennis, tips en herkenbare verhalen over het imposter syndroom. Een voorproefje van wat je kunt verwachten:

 

Dag 1: Imposter syndroom of imposter gedachten?

Dag 2: Je gedachtepatronen leren herkennen

Dag 3: Vertrouwen op jezelf: veerkracht en zelfvertrouwen opbouwen.

Dag 4: Een nieuw verhaal: fouten maken en falen opnieuw definiëren

Dag 5: Je ware kracht de kans geven: strategieën voor meer zelfvertrouwen op de lange termijn

 

Tip 💡 Leer meer over jezelf en zelfvertrouwen in onze artikelen, Spaces to OpenUp, of ga in 1:1 in gesprek met onze psychologen

Schrijf je vandaag nog in en leer je imposter gedachten ontmaskeren.