Vind je focus, ontgrendel je volledige potentieel.

Ontvang vier dagen lang minilessen vol praktische tips en strategieën, rechtstreeks in je inbox, om je focus en concentratie te versterken en misschien zelfs een staat van flow te bereiken. Zet de eerste stap naar een heldere en alerte geest.

Jouw minicursus naar een meer gefocuste en productievere jij!

Heb je moeite om je te concentreren op je taken en ben je snel afgeleid? Merk je dat je voortdurend op je telefoon of sociale media kijkt terwijl je eigenlijk aan belangrijke projecten zou moeten werken? Het komt vaker voor dan je denkt. Het goede nieuws is: concentratie is een vaardigheid die in de loop der tijd ontwikkeld en versterkt kan worden!

Doe mee aan onze 4-delige minicursus en ontdek de wetenschap achter focus en aandacht. Leer praktische technieken en strategieën om veelvoorkomende concentratieproblemen te overwinnen, je aandachtsspieren te trainen en afleidingen te identificeren en te elimineren. Met mindfulnessoefeningen en oefeningen om je aandacht te versterken ben je in een mum van tijd op weg om jouw productiviteit-potentieel te ontsluiten en misschien zelfs een staat van flow te bereiken!

🧠 Klaar om je focus te verscherpen, afleidingen te overwinnen en je productiviteit te verhogen?
Doe mee aan de cursus

Het kost je niet meer dan 15 minuten per dag. Beloofd.

Deze cursus is voor jou als:

  • Je klaar bent om je telefoon, e-mail en andere afleidingen niet langer het voortouw te laten nemen, met tools en strategieën die zijn ontworpen om de controle over je aandacht terug te nemen en je doelen met meer gemak te bereiken.
  • Je moeite hebt om bij de les te blijven en praktische technieken wilt leren waarmee je meer gedaan krijgt in minder tijd.
  • Je je aandachtsspieren wilt ontwikkelen en hersenen wilt trainen om aandachtig en alert te blijven.
  • Je je concentratievaardigheden wilt verbeteren en wilt leren hoe je een staat van flow bereikt.
Hoe werkt het?

Je ontvangt vier e-mails in je inbox, om de dag één, elk met praktische technieken en strategieën om je concentratie te verbeteren en mentale helderheid te bereiken.

1. In de eerste e-mail leggen we de meestvoorkomende redenen voor slechte concentratie bloot en geven we je een oefening om je afleidingen te identificeren.

2. De tweede e-mail staat vol met eenvoudige tips om concentratieproblemen te overwinnen.

3. In de derde e-mail bespreken we hoe je je concentratiespieren kunt trainen door middel van mindfulnessoefeningen en oefeningen om je aandacht te versterken.

4. En in de vierde en laatste e-mail verkennen we het concept van flow en hoe je piekconcentratie kunt bereiken.

 

💡 Tip: Wil je je concentratie en focus blijven versterken? Overweeg regelmatig te oefenen en aanvullende bronnen te zoeken op onze blog, Spaces of rechtstreeks bij onze psychologen.

Laat je niet afleiden – schrijf je in voor onze e-mailcursus en vind jouw concentratie terug!