Mentaal welzijn als kerstcadeau voor al je werknemers

Dit jaar maken wij het vanuit OpenUp mogelijk om op een bijzondere wijze de kerstgedachte uit te dragen naar al je medewerkers via het OpenUp kerstpakket.

Het OpenUp Kerstpakket

Een jaar lang onbeperkt toegang tot ons high-tech en high-touch welzijnsplatform voor al jouw medewerkers. Een wereld van ondersteuning en groei, met voor ieder individu totale keuzevrijheid in gebruik. Wat je kunt verwachten:

Verbeter het welzijn van medewerkers

Geef iedere medewerker de begeleiding die ze verlangen, volledig anoniem en waar en wanneer ze dat nodig hebben. Van individuele- en groepssessies met een psycholoog tot check-ins en zelfzorg.

Bevorder teamprestaties en veerkracht

Leiders spelen een cruciale rol bij het bouwen van een gezonde bedrijfscultuur. Ondersteun jouw leiders om een rolmodel te zijn en het mentaal welzijn binnen teams te verbeteren.

Jij ondersteunt je medewerkers, wij steunen jou

Verbeter het welzijn van werknemers en creëer een cultuur van vertrouwen door middel van preventieve oplossingen. Als je all-in-one partner voor mentaal welzijn, ondersteunen wij je bij het inwerken en delen inzichten.

Boek een demo

Vraag je OpenUp kerstpakket aan

Lijkt het je bijzonder om dit jaar, als kerstgedachte, zorg voor het mentaal welzijn als cadeau te doen aan je medewerkers? Plan dan vrijblijvend een gesprek met ons in of neem direct contact op met Felix via +31681712185 of via felix@openup.com