Wij geloven in een wereld waarin mentaal welzijn toegankelijk is voor iedereen.

Makkelijk, betaalbaar en direct.

Betekenisvolle, emotionele connecties met miljoenen mensen.

Wij geloven dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om gedachten, gevoelens en ervaringen te delen met iemand die luistert. Iemand die je leert om oké te zijn met alles wat het leven voor je in petto heeft. Iemand die je support langs de zijlijn. Thuis en op het werk.

Het is onze missie om mentaal welzijn toegankelijk te maken voor iedereen. Om ieder mens de mogelijkheid en oplossingen te geven om openlijk te praten over dat wat hen bezighoudt. De pieken én de dalen. The good, the bad, and the ugly.

Want we leven in een wereld waarin verandering de enige constante factor is. Waarin mensen op zoek zijn naar geluk, maar niet weten waar ze dat kunnen vinden. Waarin mensen hun gevoelens kwijt willen, maar de woorden niet kunnen vinden.

Een wereld die draait om de mensen. Mensen die blij, verdrietig, boos, gestrest en kwetsbaar zijn. Mensen die zich zorgen maken, mensen die onzeker zijn en mensen die bergen verzetten. Mensen die de motor zijn van elke organisatie.

Ieder mens heeft het recht zich goed te voelen. Thuis en op het werk.

OpenUp voor bedrijven
Met OpenUp helpen we organisties bij het creëren van een positieve en vertrouwde bedrijfscultuur waarin iedereen open over gevoelens, uitdagingen en gedachten kan praten. Zodat twijfels afnemen en tegenslagen leermomenten worden. Dit doen we door preventieve oplossingen te ontwikkelen. Oplossingen die worden gedreven door technologie, maar met een mensgerichte aanpak als startpunt.
Het is onze missie om mentaal welzijn toegankelijk te maken
Positieve en duurzame verandering hoeft niet moeilijk te zijn. Wij inspireren mensen en organisaties om gevoelens aandacht te geven, ervaringen met elkaar te delen en mentaal welzijn te normaliseren.
It's time to OpenUp!
Boek een demo

Waar wij in geloven

Commitment

We geloven in dagelijkse oefening. Zoals we elke dag slapen, eten, drinken en tandenpoetsen, is het ook voor de psyche van belang om dagelijks te worden verzorgd.

 

Samen sterker

Open over je gedachten, gevoelens en uitdagingen praten, is stap één. We zijn er om je te steunen – als een coach langs de zijlijn. Elke dag opnieuw.

Maak impact

Ieder mens maakt een verschil in deze altijd veranderende wereld. Wat zijn jouwe dromen? Welke actie kun jij vandaag nemen om een stap dichterbij te komen?