Geef medewekers de begeleiding die ze nodig hebben

Geef jouw medewekers de ruimte zichzelf te ontwikkelen, stress te verminderen en mentale veerkracht op te bouwen. Geef ze de juiste begeleiding, altijd binnen handbereik.

Versterk het vermogen om terug te veren na uitdagingen

Individuele sessies met onze psychologen
Geef medewekers de mogelijkheid om elke uitdaging waar ze voor staan - privé of werkgerelateerd - te bespreken met erkende psychologen.
medewerker welzijn
Groei op eigen tempo en naar eigen behoeften
Van productiviteit tot zingeving, met onze cursussen, artikelen en video’s werken medewerkers zelfstandig aan de thema’s die voor hen belangrijk zijn.
medewerker welzijn
Groepssessies over welzijn en weerbaarheid
Leer van de ervaringen en inzichten van anderen via groepssessies, workshops en masterclasses. Toegespitst op actuele thema's op het gebied van welzijn.
medewerker welzijn
300.000+ medewerkers gebruiken OpenUp voor veerkracht
Bekijk case studies

Inspireer jouw medewerkers om het beste uit zichzelf te halen.

Wij zijn er voor het mentaal welzijn van 1100+ organisaties.

75% van de mensen heeft te maken met uitdagingen op het gebied van mentaal welzijn.

75%

70% van de mensen kan niet aan haar behoefte aan mentale ondersteuning voldoen.

70%

98% van de werknemers voelt zich veerkrachtiger na gebruik van OpenUp.

98%

“Het is prettig om direct een luisterend oor te hebben als het even niet zo goed gaat. In een kort kennismakingsgesprek gelijk een fijn advies waar ik mee verder kan.”

“Onwijs fijn dat ik zo snel terecht kon(binnen 10 minuten). Het was heel professioneel en ik heb er echt iets aan gehad. Wat is dit een goede manier!”

“Laagdrempelig, waardoor je makkelijk durft open te stellen. Oplossingsgericht, fijn dat er gerichte handvaten meegegeven worden waar je direct mee aan de slag kan.”

“Mijn psycholoog, Keri, was aardig en buitengewoon behulpzaam. Het platform werkt goed en de interactie voelt als een persoonlijk gesprek.”

“De psycholoog luisterde goed, ze gaf inzicht en praktische handvatten. Na het gesprek heb ik het idee dat mijn klachten meevallen/normaal zijn en dat ik er zelf mee aan de slag kan.”

Gelukkig is het maken van een positieve impact geen rocket science.

Het bouwen van een positieve cultuur is onmisbaar voor het stimuleren van mentaal welzijn, productiviteit en weerbaarheid.

 

Investeer in het welzijn van medewerkers en verlaag verzuim- en verloopcijfers, verminder stress en vergroot het werkgeluk, motivatie en tevredenheid.

Waar jouw medewerkers de begeleiding vinden die ze verdienen.
Boek een demo