Hoe activeer je het gesprek over mentaal welzijn?

Bespreek jouw situatie of uitdaging nu tijdelijk gratis met één van onze psychologen en kom samen tot oplossingen.

OpenUp, en bespreek mentaal welzijn op de werkvloer

62% van de werknemers geeft aan niet te weten waar ze naartoe moeten met mentale uitdagingen. Boek een vrijblijvend consult en ga in op de uitdagingen die bij jou op de werkvloer spelen. Ruim 550 andere (people) managers gingen je al voor. 

1. Boek een gratis gesprek

Boek gratis en binnen 24 uur een consult van 30 minuten met één van onze erkende psychologen. Zij helpen dagelijks managers bij het bespreekbaar maken van mentaal welzijn op de werkvloer.

2. Bespreek jouw uitdaging

45% van de managers geeft aan dat het bespreken van uitdagingen op de werkvloer met een externe partij helpt. OpenUp, en kom tot praktische oplossingen.

3. Ga aan de slag, en check later weer in

Ga aan de slag met de de tips en tools uit jouw consult. Plan indien gewenst een evaluatiemoment in.

Bouw een veerkrachtig team met OpenUp

Werk aan jouw people skills met een psycholoog

Laagdrempelige, persoonlijke support en coaching voor kleine of grote uitdagingen op de werkvloer. Kom samen tot een (groei)plan en werk onder begeleiding van een erkend psycholoog aan jouw doelen.

climb on mountain
Boek je vrijblijvende consult vandaag nog
Boek kennismaking
%

Van onze gebruikers beveelt ons aan

%

geeft aan via OpenUp grote stappen te maken in haar ontwikkeling

%

Geeft aan zeer bruikbare tips te hebben gekregen

“We vinden het belangrijk dat als medewerkers mentale klachten hebben ontwikkeld, we daar bij helpen. De professionele psychologen van OpenUp helpen daarbij!”

Roos Schelvis, Senior HR policy advisor Erasmus Universiteit

“We groeien snel, waardoor er vaak en veel veranderd. Voor sommige werknemers kan dit best stressvol zijn. OpenUp helpt onze werknemers om hier weerbaar voor te zijn.”

Leonoor de Vries, Head of People Ace & Tate
Boek je vrijblijvende consult vandaag nog
Boek kennismaking

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik de gevraagde informatie invullen?

We houden je persoonlijke gegevens altijd veilig. We vragen je deze informatie achter te laten zodat we (a) kunnen zorgen dat je een zo'n goed mogelijke ervaring hebt met onze informatie; (b) we je via mail meer informatie kunnen toesturen waarvan wij geloven dat het van toegevoegde waarde is; (c) je op de hoogte kunnen houden van gratis (online) evenementen. Je kan hier alles lezen over onze privacy policy.

Is het echt gratis?

Zeker!

We delen graag gratis informatie en helpen waar mogelijk vrijblijvend om je te helpen bij alledaagse mentale uitdagingen, zowel thuis als op de werkvloer. Meer vragen? Je kunt altijd vrijblijvend 1-op-1 in gesprek met één van onze psychologen voor praktische tips en handvatten die je morgen nog kunt inzetten.