Professionele begeleiding

Onze erkende psychologen werken vanuit de filosofie dat dagelijks oefenen de sleutel is tot duurzame verandering. Zoals je elke dag eet, je tanden poetst en slaapt is het ook voor je geest belangrijk om dagelijks verzorgd te worden.

“We willen zorgen dat iedereen bij Mollie mentaal en emotioneel kan worden ondersteund. Via OpenUp bieden we 24/7 toegang tot erkende psychologen.”

Door samen te werken met OpenUp stimuleren we onze medewerkers zich open durven te stellen. Het helpt je namelijk om als individu te groeien. Het is onderdeel van je persoonlijke ontwikkeling.

Chris Byrne, Head of Ecommerce @ Bestseller

“OpenUp helpt onze collega’s bij Picnic om over hun uitdagingen te praten. Je openstellen blijkt cruciaal bij het vinden van een gezonde balans tussen werk en privé.”

Veelgestelde vragen

Hieronder staan antwoorden op veel van je vragen.
Liever direct aan ons je vraag stellen? Neem dan contact met ons op.

Hoe kan ik mijn online sessie het beste voorbereiden?

Om je sessie zo goed mogelijk te benutten, is het handig als je van tevoren nadenkt over de volgende vragen:

  1. Wat is voor jou de reden om een consult bij OpenUp te boeken?
  2. Wat zou een goede uitkomst van deze sessie voor jou zijn?

 

Tijdens de sessie gaan we dieper in op deze vragen.

Hoe kan ik een sessie boeken?

Boek hier eenvoudig een sessie met een van onze psychologen.

Hoe kan ik mijn sessie verzetten of annuleren?

Je kunt je sessie gemakkelijk verzetten of annuleren via de bevestigingsmail die we je hebben gestuurd. Je vindt de link aan het einde van e-mail.

Als je een MyOpenUp account hebt, kun je van daaruit ook je afspraak verzetten of annuleren. Log in op je MyOpenUp account. Ga naar ‘Mijn sessies’ en klik op de knop ‘Verzetten’ voor de sessie die je wilt wijzigen.

Waar vind ik de link om aan de sessie deel te nemen?

De link voor de sessie vind je in de bevestigingsmail die we je stuurden of in je MyOpenUp account. In je MyOpenUp Account, ga naar ‘Mijn sessies’ en klik op ‘Deelnemen’ als de sessie begint.

Kan ik mijn afspraak wijzigen met een andere psycholoog (bijvoorbeeld een vrouw in plaats van een man)?

Als je liever een afspraak maakt met een andere psycholoog, neem dan contact op met ons team via telefoon: 020 2444888 of per e-mail: team@openup.com